Min älskling fyller år!!!

Idag blir min älskling 1 år!!!Stora killen!!:) Gjorde en riktigt god smörgås till han idag som innehöll, skinka falukorv, leverpastej toppat med frolic. Han åt upp allt, förutom smörgåsen..hehe :)
Han har även fått några nya leksaker som han verkligen älskar!! Han blir så söt när han så få något. Han blir helt tills sig och börjar prata..hehe :)

Varit på jobbet idag, och de gick bra. Hade en ny vikarie som faktist var bra. Så det var kul. Lite tråkigt bara att sommaren är försvunnen. De e inte lika roligt att vara ute med barnen när de e regnit och kallt...

Imorgon har jag och älsk ett viktigt möte..S åjag hoppas allt kommer gå bra, men de får väl visa sig.

Igår var dom och mätte i vårat badrum. Har ju haft en rejäl vattenskada. Men nu ÄNTLIGEN är det inte blött länge! Så snart kan renoveringen börja!!!Ska bli helt underbart att få tillbaka varmvatten igen. Och en dusch! Och en toalett som inte sitter löst!!!Å vad jag längtar!!!!:D

Nu ska jag fortsätta fira min älsklings födelsedag!!

Pussen

Mys söndag!

Har verkligen haft en riktigt mys söndag! Sov rejält länge idag. Hur skönt som helst. Sen åt jag en jätte god frukost men kokt ägg! Mumma :) Sen gick vi ut en sväng i skogen. Hade tänkt att leta lite svamp, men alla svamp som vi hittade var så torra, så blev att låte Cleo leka i skogen istället. Sen åkte vi och handlade lite presenter till en viss liten kille som blir ett år på tisdag!!!!Så har handlat upp en hel del leksaker och lite godissaker till min lilla älskling!:) Tänk de känns som det var nyss som han var min lilla bebis och nu är han stora killen :)

Nej nu ska jag sätta mig ute på balkongen en liten sväng.

Pussen

Världens smartaste idé!

Har nog hittat världens smartaste idé. Sjukt bra. Vi var ju iväg idag och kollade på lite grejer till badrummet. Vi har ju även tänkt att renovera köket, beroende lite på hur mycket pengar det bli över när badrummet är klart. Men vi bestämde oss iallfall för att kolla på en ny bänkskiva till diskbänken. Och där hittar jag en jätte smart lösning till vårat kök! Nämligen kakel, som redan e klart som man bara monterar upp på sitt gamla kakel. (om ni nu förstår hur jag menar:)) Alltså de e ju sjukt smart. Då behöver man ju inte hålla på att riva kakel och känna någon som kan kakla så de blir snyggt, utan bara att borra fast de nya! Å de var grymt snyggt kakel med! En enkel detalj som kommer göra sjukt mycket!! Så ev åker vi och köper det imorgon. Beror lite på hur morgondagens dag ser ut. Men sånt kommer vi köpa iallfall..helt klart!!:D

För övrigt är jag rejält insatt i Linda Chens försvinnande. Jag tycker det är rejält tragiskt. Mats Alm har ju som sagt hittats och är nu annhållen. Jag vill inte komentera så mycket innan alla faktan kommer fram, vilket de kommer göra när dom fortsätter med förhören osv. Men något skumt är det med de hela. Tyckte det redan från första början. Sen e de sjukt vad folk kan få reda på om andra människor. Har följt ett forum där de snackas mycket om detta och man får veta sjukt mycket info om Linda och Mats. Men vi får väl vänta och se vad som händer med detta fall.

Hade tänkt att städa lite medans älsk är på match, men de har inte blivit så mycket av det än så länge...men han kommer väl om nån timme så skulle ju hinna städa undan lite ifall jag vill..får se ifall jag vill det..hehe :)

Ha en mysig helg!
Pussen

Fredag

Hej hej. Är fortfarande hemma och är sjuk. Men känner mig mycket bättre trotts att jag har 37.7. Vilket är mycket för mig som alltid ha typ 35 annars. Men känner mig som sagt bättre ändå så hoppas att jag blir frisk snart!

I helgen kommer en av mina barndomsvänner till Stockholm. Hade verkligen velat bli frisk så jag hinner träffa henne lite. Känns som det var hundra år sedan vi sågs. Men får hoppas hon inte har något emot att jag e lite förkyld och kommer förbi och säger hej ändå! :)

Har hittat en grymt fin jacka! En grå höstjacka! Den e sjuuuukt snygg. Iallfall på nätet. Så om jag mår bättre imorgon så blir det att åka iväg en sväng till Skärholmen och inhandla en ny jacka. :) I helgen lär jag även åka och kolla på lite kakel och duschväggar till badrummet. Jag tror jag vet lite hur jag vill ha det, men känns ändå Har riktigt svårt att veta hur allt kommer att bli och vad man ska välja för saker. Men det blir nog bra ändå :)

Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lungt med älsk. Fast jag kommer nog spendera mesta delen vid datorn. Har ju hittat en riktigt rolig och intressant sida från nätet, och ikväll om jag har tur så kommer det nog hända grejer..hehe :)

Nu ska jag ta en alvedon och få ner febern lite, sen tänkte jag plocka undan lite disk.
Trevlig helg!

Pussen

Jag blir så himla trött!!!

Varför varför varför????Varför ska jag alltid bli lurad på pengar? tror folk att jag är nån jävla bank som man kan ta ut pengar ifrån hur fan man vill eller. Visst jag lånade denna gång ut mitt kort för EN sak. Har man då rätt att gå och ta ut pengar TRE gånger på en dag, utan att ens ringa mig och fråga om det är okej???och den saken som kortet var till för, köptes förstås inte. Jag blir så trött. Bara för att jag är bra på att spara pengar, ger de rätt att man alltid ska ta för givet att man kan ta pengar från mig? jag sparar inte pengar för att andra ska ta dom hela tiden.

Sorry men är rejält arg och irriterad!När jag inte ens själv går och köper saker för mina pengar till mig själv, hur fan kan då nån anna som lånat mitt kort gå och köpa saker till denna. WTF!

Nej måste nog ut på en promenad och lugna ner mig lite...

Pussen

Host host

Sitter här hemma och e verkligen hur förkyld som helst. Ringde nyss och pratade med chefen. Känns så dumt att vara hemma så många dagar i sträck, men hon tyckte verkligen inte att jag skulle gå och jobba, utan vara hemma tills jag är helt frisk. Känns skönt att hon är på min sida. Hon har ju börjat kickat lite folk, så känns inte som det är den bästa tiden att man inte är på jobbet, men när jag har hon på min sida så kännd det bättre.

Tittade på Svenska Hollywoodfruar igår...Rätt roligt hur vissa tänker där. Jag tycker inte man ska se sitt äktenskap som ett jobb, som en av hollywood fruarna tyckte. Tycker det låter helt sjukt. Jag skulle aldrig gifta mig med någon som jag inte verkligen älskade. Spelar ingen roll hur mycket pengar han har. Utan kärlek i ett förhållande, hur bra kan de då vara?

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och sova bort febern lite.

Pussen

Ny dag- nya tag

Då var det måndag igen. Är fortfarande hemma. Har fått tillbaka lite feber och blivit rejält förkyld. Låter som ja vet inte riktigt vad..hehe :)

Har fått brev från mäklaren idag. Var väl inte riktigt det vi hade hoppats på, men de löser sig ändå. Blev iallafall rätt bra, eller de får vi väl se när vi har möte med banken. Vill inte säga så mycket mera förens allt är klart.

Gårdagen blev lite roligare ändå. Hittade en grymt rolig sida på internet för alla som e sjukt nyfikna på vad som händer i sammhället..hehe. Sen åt vi TACOS!!!!!Så grymt gott..Ska snart äta lite rester från igår mummmma:)

Ska nog gå och värma mig lite te eller något annat varmt så min hals ger med sig lite. Hoppas ni haft en trevlig helg.

Pussen


Ingen rolig dag...

Idag är det vekligen ingen rolig dag. Mår verkligen skit. Vet inte riktigt varför men kan inte sluta gråta. Jag vet inte vad de e med mig...nej bläää

Nej nu ska jag försöka rycka upp mig lite, önska mig lycka till..

pussen

Vill inte vara sjuk..

Kännde mig mycket bättre imorse. Lite ont i halsen, men va fan sånt överlever man. Men känner att jag tog ut segern i förskott. :( Har nog fått tillbaka den jobbiga febern. Blääääää.

Igår blev det inte att göra så mycket mer än att duscha. Orkade inte mera. Så tråkigt. Och söta Maria var i stan och ville hitta på något. Så himla typiskt. Men vi får helt enkelt ta det en annan gång.

Älsk är iväg och jobbar, och vi har "städdag" ute på området idag. Men eftersom jag är sjuk tänker inte jag vara med. Men känns så dumt att gå ut med Cleo och alla tycker man är dum som inte är med. Vill inte behöva säga till alla att man är sjuk. Som tur var gick älsk ut med han innan han gick till jobbet, så han klarar sig några timmar till.

Å jag vill äta kräftor!!!!!Har inte haft någon kräftskiva i år. Känns jätte konstigt. Så måste bli frisk så jag kan äta lite kräftor. De är så sjukt gott. Och de ser så fint ut när dom ligger där alldeles röda!!Mummmmmaa :)

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite.

Pussen

Hemma med feber

Vaknade inatt av att jag hade sjukt ont i kroppen och frös hur mycket som helst. På morgonen var det ännu värre. De var länge sedan jag hade så här hög feber. Har tagit en tablett nu så är lite piggare nu men är fortfarande helt slut. Och vi som skulle fira min födelsedag hos älsk föräldrar. Hoppas verkligen de här går över fort så jag kan njuta av helgen.

Nej nu ska jag lägga mig och sova en stund.

Pussen


Har världens underbaraste!!!

Jag har verkligen världens underbaraste hund!!!
Satt vid dator och små glodde på tv. Då kommer han. Puttar undan min arm och lägger sitt otroligt söta ansikte i mitt knä. Jag tittar på han och han börjar vifta på svansen, sen kommer alla pussarna. Ååå vad jag älskar han!!!:)

Nu har han somnat i mitt knä..hehe när han vaknar ska han nog få lite godis, bara för att han är han! :)

Imorgon har jag sovmorgon. Börjar 9.30. Huuuuur skönt som helst!!!!De tråkiga är att jag stänger, men de gör inte så mycket. Får stänga med underbara Fia så dagen kommer gå riktigt snabbt.

Imorgon får vi nog veta vad mäklaren har att komma med. Ska bli spännande.

Nu ska jag pussa på min älskade Cleo, sen blir det nog att gå över till grannen och låta Cleo leka med deras hundar.

Ha en mysig kväll!

Pussen

I väntan på mäklaren

Hej hej.
Sitter och väntar på att mäklaren ska komma nu. E liiite nervös. Hoppas han värderar lägenheten rejält..hehe :)
Så alla ni där ute. Håll tummarna!!!

Jag berättar mer om hur allt kommer att bli när jag vet helt säkert.

Glöm inte att hålla tummarna nu!

Pussen

Hej hopp i galopp!

Hallå. Idag har tiden bara flugit fram. Slutade vid tre tiden. Så gick direkt ut med Cleo på en lång promenad i höstsolen. Hur mysigt som helst. Träffade på en pappa till en från mitt dagis, och guuuud vad han ville prata...känndes som jag aldrig skulle få gå där ifrån..hehe men sånt är kul. De roliga är att alltid annars när han kommer och hämtar eller lämnar sin grabb, så säger han inte allt för mycket, men idag pratade han på som bara den! :)

Idag blir det att städa lägenheten. Det kommer en mäklare hit imorgon så ska se till att den är i toppskick då hade jag tänkt. Men först tror jag det blir att ta en liiiiten powernap i soffan. :)

Älsk är borta hela kvällen. Han kommer väl hem nån gång sent ikväll. Så de blir väl bara att gå och lägga sig direkt när han kommer.Han kommer nog vara helt död stackarn. Dom håller på att jobba hur länge som helst helst sjukt. Börjar innan 7 och är inte hemma förens tidigast 20 på kvällen. Ikväll är han nog hemma vid 23 tiden. Men tänk vad glad han kommer bli när han ser att lägenheten är städad och fin! :)

Nej nu väntar soffan på mig en liten sväng först..måste ladda upp inför städningen..hehe :)

pussen

RSS 2.0