Första dagen på dagis

Hej hej.
Idag har Cleo börjat sin inskolning på dagis. Det gick hur bra som helst. Han var lite orolig först när jag gick, men sen började han leka med sin nya kompis. Imorgon får han vara där i fyra timmar. Får hoppas han lär sig lite hundspråk nu :)

Igår la vi in vårat nya golv i vardagsrummet. Det blev SJUKT bra!!! Golvet är verkligen grymt snyggt! Och de vart som ett helt nytt rum. Sen möblerade vi om lite.

Ikväll ska vi och fira Carro som fyller år. Det blir smörgåstårta, så ska se till att vara riktigt hungrig när jag kommer dit. De är såååå gott :)

Har knäppt ett kort på Cleo framför granen. Kollade sedan på kortet som jag knäppte på han förra året. Visst var han söt? :)

Cleo framför granen julen 08
Cleo Julen 2008

 

Cleo framför julgranen julen 09
Cleo julen 2009

Pussen


SEMESTER!!!

Ja har jobbat lite mer än tre timmar idag. Och har nu SEMESTER!!! Känns hur skönt som helst! Fast idag blir det inte så lugn och ro. Ska julstäda och sätta upp granen och alla tomtar hade jag tänkt. :)Tänkte överraska älsk när han kommer hem med att hela lägenheten är städad från topp till tå :)
Nej nu ska jag börja.
God Jul!

Pussen

Vilken fest!!!

Var ju på julfest med jobbet igår på Anexet i Globen. De var lätt den bästa julfesten jag varit på. Sjukt kul!!!!!!!
Först fick vi äta julbord, sen var det underhållning. Linda Bengtzin, Markolio, EMD, Alkazar och E-type uppträdde. Alla var hur bra som helst. Vi var väl en så där 2000 personer. Massa från olika firmor. Så jävla kul!!:D

Idag blir det att gå ut med Cleo i snön och leka lite. Har lovat mamma att filma han när han hoppar i snön. Han e så sjukt söt..:)
Sen blir det ev att lägga golv. Och det kan bli rejält spännande att se hur det kommer att gå..:)

Ha det!

Pussen

Jul fest!

Fick sluta riktigt tidigt idag! Gick hem vid tolv..Så skönt:) Så har legat och vilat lite för ikväll blir det FEST!!!:DJul fest närmare bestämt! Ska in till Globen och kolla på något spex. Vet inte riktigt vad det är en, men kul ska de bli!
Ska snart hoppa in i en dursch och sen invänta Fia som kommer hit och sminkar sig och så.

Pussen

Snö snö snöö

Idag har det verkligen snöat hela dagen! Så himla mysigt. Jag gillar igentligen inte vintern. Men heldre snö än bara slask. Har varit ute och lekt med Cleo i lite över en timme i snön. Så nu ligger han helt utslagen och sover..:) Tänk att snö kan vara så roligt..hehe :)

Ska träna lite nu tänkte jag medans han sover, så får vi ser hur det går.

Föresten har ju köpt en nya tvättmaskin och torktummlare som jag verkligen ÄLSKAR!!! Dom är sjuk bra och är så fina! De är så skönt att ha de själv. Så nu håller jag på att tvättar och torktummlar varje dag..:) Vi har även varit och köpt golv till vardagsrummet, så till helgen blir det nog att lägga in det. Sen kan vi äntligen ta hem våran soffa!!! Har ju varit utan soffa nu i flera månader så de ska bli riktigt skönt med våran nya.

Nej träna var det. Ha det

Pussen

Skakar av räddsla

Var nyss på en gemensam hundpromenad som några tjejer i en hundgård fixar. Var med förra gången och det gick hur bra som helst och det var verkligen jätte nyttigt för Cleo. Så vi skulle gå idag igen hade jag tänkt. Promenaden gick super. Han var så duktig så. Sen skulle vi träna mötesövningar för dom som ville, och de ville jag. Jag står bakom (eller en bir ifrån) en stor hund som väntade på att han skulle gå. Rätt som de e så flyger han på min lilla älskling. Allt gick så otroligt fort. Han var så stor så jag såg inte ens Cleo, utan bara hör hur han skriker. De var så hemskt. Jag visste inte vad jag skulle göra. Hon som hade den stora försökte göra allt hon kunde med han var så stark. Tills slut fick hon bort han och min älsklin blev livrädd. Nu när jag kommit hem och börjar fatta vad som hände. Jag kände mig verkligen så hjälplös. Jag vet att allt gick bra, och jag inte behöver bli ledsen och balla ur som jag gör just nu, men de e väl som att alla känslor kommer nu. Vet inte vad jag skulle göra utan han. Sen är ju inte älsk hemma och kan lugna mig. Men de e nog nyttigt för mig att bearbeta en sån här sak själv. Få se om jag ringer någon eller hur jag gör sen.

Pussen

Blir tomt i några dagar

Är hemma själv i några dagar...Känns redan sjukt tomt nu! Hur ska jag klara mig ända tills torsdag??Älsk är iväg på skidsemester med jobbet. Saknar han så sjukt mycket. har en klump i magen. Känner mig inte helt hel utan han. Som tur är e det inte så många dagar. Sen har jag rätt fullt upp ändå. Ska snart ut med Cleo sen ska jag coch söta Fia ut och käka. Imorgon ska jag och Cleo träffa hundgruppen och gå ut på en långprommenad med dom och lite träning, sen torsdag så kommer han. Men känns ändå som en evighet!Vill ha min älskling här hemma så jag kan pussa och krama på han. Men livet är inte alltid rättvist..:)

Har iallfall min underbara Cleo :) Och tur är väl det annars hade det varit sjukt ensamt.

Nej nu ska vi ut på en prommis, sen träffa Fia!
Ha det!

Pussen

Känns som det kommer bli en underbar lördag!

Hej hej.

Har precis kommit hem från OnOff. Vi har varit och tittat på en torktumlare. Blir att köpa en på måndag!!!!:D
Sen har vi köpt allt vi behöver till tvättmaskinen, så imorgon kan vi tvätta hemma igen. :)

Känns som det här dagen/kvällen kommer bli riktigt bra! är på strolande humör och är så kär så jag tror jag snart blir tokig..hehe :)
Ikväll blir det att åka hem till svärföräldrarna på lite mat, sen ska vi fira en liten grej..:)

Ha en trevlig lördag!

Pussen


Badrummet klart!

Nu är badrummet klart. Eller tvättmaskinen ska kopplas in och vi ska köpa torktummlare och taket ska målas, men de e nästan klart iallafall! :) Man kan använda det!!!:D Nu är det bara nästa projekt. KÖKET! Vill ha ny bänkskiva, nytt kakel, ny fläkt, gärna nya skåp ny spis kanske..hehe :)Så nu är köket nästa. Blir kanske inte allt på en gång, men nästan allt iallafall! :)
Sen ska vi lägga nytt golv i vardagsrummet och tapetsera om. Man ska nog inte köpa en lägenhet, de blir så mycket som man vill fixa till då..:)

Igår var jag och Cleo på vinterprommenad med hundgruppen som finns här hos oss. Det var riktigt kul faktist! Efter vi hade varit ute och gått en timme så tränade vi att mötas. Cleo var sjukt duktig! :)

Har även bestämt att Cleo ska få börja på dagis, min lilla älsklings kille. De kommer bli hur bra som helst!

Idag hade jag tänkt att städa lite, så ska väl börja med det.
Ha det!

Pussen


RSS 2.0