Halloween

Då var det halloween. Men blir en lugn sådan. Lite vin och ost och kex med min älskling. En helt underbar lördagkväll med andra ord!! :)

Badrummet börjar bli mer och mer klart. Idag har han fått upp väggarna. Nu ska de bara fogas, och sen ska golvet läggas! Weeeeeeeeeee!! :) Och jag och älsk har bestämt oss att när badrummet är klart, så ska vi bjuda hem Maria och Alex!!!Så gäller det bara att hoppas dom vill komma..hehe :)

Nej nu ska jag ta mig ett glas vin.
Trevlig kväll!

pussen

R.I.P

Igår somnade min farfar in. Det känns jätte jobbigt. Kommer sakna han hur mycket som helst! Jag vet att han levt ett bra liv, men känns ändå jobbigt att en som man älskar måste försvinna. Finns inte så mycket att skriva, saknar han och är jätte jätte ledsen. Men ska försöka ta mig till jobbet imorgon så jag kan få något annat att tänka på.

R.I.P farfar! Du var den underbaraste farfar man kan tänka sig. Kommer alltid att älska dig och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta!

Lördag!

Hej hej!
Idag är det äntligen lördag! Så himla skönt! Har nästan precis vaknat. Hade min älskade Cleo som låg och sov alldeles intill mig när jag vaknade, hur mysigt som helst! :)

Har precis pussat av älsk som ska iväg på hockey match i Katrineholm (tror jag de var). Han blir borta hela dagen och kommer hem sen ikväll. Men jag ser verkligen fram emot att få vara sjäv! Hade tänkt titta på lite film och så har jag fått ett nytt dataspel som jag tänkte prova :) Sen ska jag mysa med min Cleo så klart! :)

Blir nog att börja dagen med en liten höstpromenad.

Vi höres!

Pussen

Hemma efter en supertrevlig helg!

Har vart hemma i Borlänge i helgen! Har nog varit en av dom trevligaste helgerna hittils! Har ätit sån otroligt god mat. ALLA dagarna!!! Vill bara tillbaka igen! Men måste hem till verkligheten och badrummet som varken har dusch eller toalett för tillfället...Men till veckan så kommer dom och kaklar så snart får vi nog tillbaka toan iaf!! :)

Nej ska äta lite av den goda maten som jag fick med mig. Man blir helt beroende av den. Tar man en tugga måste man ta minst en till...men de blir aldrig bara en till utan alltid hundra till..hehe :)

Ha en trevlig söndagskväll!

Pussen

Vart tar tiden vägen?

Skulle igentligen ha gjort sjukt mycket saker idag, men har knappt hunnit ett skit. Va fan tog tiden vägen?:)

Ikväll blir det iallfall iväg och käka en god middag. Men först blir det att gå ut med Cleo i skogen lite så han får leka av sig lite :) Har verkligen hittat en hund som älskar skogen..hehe :)

Ha en bra lördagskväll!

Pussen

Fredagsmys!

Hej hopp.

Ikväll blir det fredagsmys! Blir nog att ta ett glas vin eller två och äta någon riktigt god mat! :) Ska bara vänta in älsk först som är iväg och kollar golv värme. 5000 kr! Rena rånet! Så blir att kolla runt på lite fler ställen. Tänker inte betala 5000 kronor på någon golv värme, de kan jag lova.

Idag fick jag gå en timme tidigare från jobbet. Barnen gick hem....hehe riktigt skönt en fredag!!!:)

Imorgon blir det att fixa i våran nya lägenhet!!:) Eventuellt köpa ett nytt golv till vardagsrummet och försöka sig lägga in det..hehe :) men vi får se!

Ha en mysig kväll. De ska jag!:)

Pussen

Hemma på rast

Är hemma en liten stund på rast. Och ingen liten söt vovve som är hemma. Känns jätte tomt. Fast ändå skönt att bara få vara själv på min rast och ta det lugnt..:) Sen vet jag att han är ute och leker för fullt och har det bra :)

Just det jag och älsk har blivit lägenhetsägare! Har nämligen köpt oss en lägenhet ihop! :)Var till banken igår och allt hade gått hur bra som helst! Isag ska vi och kolla på kakel till badrummet och köket. Sen om allt går som planerat så kommer dom börja kakla i badrummet på LÖRDAG!!!!!!Weeeeeeeeee Längtar så mycket!!:)

Nej ska tillbaka till jobbet nu och jobba tre timmar, sen blir det av till kakel affären!

Ha en underbar dag!

Pussen


Sorg

Är så ledsen. Min älskade farfar ligger på sjukhuset och är rejält sjuk. Hjärtinfarkt. Eftersom han blir 90 nu på söndag, finns det inget man kan göra. Mamma och pappa är på väg dit. Hoppas dom hinner se han.

Älskar han och känner sån enorm saknad!


RSS 2.0