Min lilla kille är lite hängig..:(

Allt står inte riktigt 100 % med min lill kille. Han har bara velat sova på dagis istället för att leka. Och det är verkligen inte likt han. Han älskar att leka, speciellt med alla hans kompisar.
Hon på dagis tror att det kan vara fästingsmedlet som han fått, så får hoppas han piggnar på sig tills imorgon.
Är det fästningsmedlet som gör att han blir så hängig, så får vi köpa något nytt istället.


Världens underbaraste kille

Har iallfall SEMESTER i två veckor. Ska bli riktigt najs! Men de tråkiga är väl att de kommer flyga iväg, gäller att ta vara på varje minut!

Och det första som jag ska göra på min semester, är att tömma diksmaskinen..roligt va? :)

Trevlig midsommar på er alla!

Pussen

Deppig

Känner mig deppig idag. Kommer ju börja gå på tim nu i en månad i sommar, vilket betyder att lönen kommer en månad senare än vanligt. Kommer få min lön nu i dagarna, sen får jag inte den förens 27 augusti. En hel evegihet.
Och jag hatar verkligen att inte ha pengar. Mår så dåligt av att inte kunna försörja mig själv. Kommer få leva på älsks lön, och de känns inge bra alls...
Sen går de inte bra med våran bil. Usch idag känns verkligen allt skit.

Ska gå och dra något gammalt över mig.

pussen

Snart läggdax

Sitter och väntar på älsk som är ute och hämtar några vänner till oss som varit på fest. Är så himla mätt, de har blivit lite chips och ett glas rosé ikväll, så min mage är helt full nu. :)

Har småtittat på bröllpet idag. Kan bara önska dom lycka till! Dom ser verkligen kära ut och jag tror verkligen att det kommer att hålla. Snart väntar dom nog smått :)

Imorgon blir det 1 års kalas för våran lilla prins!!Så ska bara invänta älsklingen, sen blir det att sova så vi orkar morgondagen.

Natti natti

Pussen

Städat och fixat

Nu har jag städat och fixat i lägenheten. Så nu kan mamma och pappa komma! :)

Har även fått massa insperation av Sara www.candis.se på en sminkning med den nya paletten som jag köpte!!
Så nu ska jag sätta mig och sminka mig lite!! :D

Trevlig helg!

Pussen

Antagen!

Öppnade ett brev idag och har blivit antagen till en utbildning som jag sökt. Känns jätte kul att jag kan fortsätta plugga! Fast har bestämt mig för att tacka nej pga av att jag får fortsätta på mitt nuvarande jobb ett tag till.

Jag och älsk har varit i veckan och skaffat oss vuxenpoäng! Vi har nämligen ett gemensamt konto nu iställe för var sitt. Känns riktigt bra! :) Banken var så nöjda med våran ekonomi, riktigt najs att höra! :)

Har även laggt ut våran pärla på nätet. Vi ska näligen skaffa oss en större bil hade vi tänkt. Kommer sakna den jätte mycket för den är sjukt rolig att köra. Men den andra bilen blir nog lika bra den med. :)

I helgen kommer min älskade mor och far hit. Ska bli roligt att ha dom här, så hela familjen kommer sova hos min svärmor och svärfar. =)

Nej nu ska jag tillbaka till jobbet.

Pussen


Strax hundpromenad!

Gud vad det är härligt med sol!!! Älskar verkligen våren och sommaren!! Känns riktigt bra att jag har ett jobb som gör att jag kan vara ute hela dagarna. Då bättras brännan på atomatiskt. Helt perfekt! :)

Vi har ju skaffat oss en grill nu, så nu grillas det varje dag. :) Det är ju så sjukt gott med grillat!!:)
Sen är balkongen ränsad, så vi kan sitta ute i solen och käka. Det är verkligen lycka det! :)

Snart ska jag och Cleo iväg på promenad med lite fler hundar. Finns en hundgård som fixar hundpromenader. Sen ikväll blir det nog att bara ta det lugnt.

Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag ska ha.
Pussen

RSS 2.0