Köket i princip klart!

Nu är nästan köket klart!!! Våran snickare ska komma och fixa det sista, men det går att använda!!!:D
Så nu ska bara alla saker tillbaka in i såpen och köket :)

Lägger upp lite före, under och efter bilder :)

Gamla köket innan det är rivet

Så här såg köket ut innan vi började riva.

Köket under rivnings tiden.

Köket undertiden när vi höll på att riva.

Köket klart!

Köket när det är klart. (nästan iallafall)

Visst blev det skillnad???:D Älskar de nya köket!

I torsdags var ví även och hämtade våra nya sängar! Dom är verkligen hur sköna som helst! Och el-funktionen passar perfekt när man vill titta på tv innan man ska sova!!:D

Nu ska jag fylla alla skåp.

Trevlig lördag!

Pussen


Köket nästan klart

Då är köket nästan klart! Ska till ikea idag och inhandla lite små grejer tänkte vi.
Sen blir det nog en sväng till Jysk. Funderar nämligen på att köpa nya sängar. Sånna där el sängar som man kan sitta i om man vill, och höja bena. Så blir nog att provligga några sånna med :)

Ikväll blir det även att titta på melodifestivalen. Ska bli spännande att se vem som vinner. Jag hoppas på Erik Saade. Men vi får se. Kanske tycker något helt annat när man hör alla låtarna igen. Men det visar sig! :)

Nej nu ska vi åka och kolla på säng.
Ha en underbar kväll!

Pussen

Resan betald!

Så nu har jag betalat resan! Den 4 maj åker vi till Gran Canaria och Puerto Rico! Vi kommer bo på ett 4 stjärnit hotell med balkongen ut mot poolen. Kommer bli så himla skönt!!Vi behöver verkligen lite egen tid och komma bort från allt och bara vilja upp oss! Kommer verkligen sakna Cleo enormt mycket, men han kommer vara hos världens bästa svärföräldrar, så han kommer klara sig.

Imorgon ska dom börja sätta upp mosaiken i köket..weeee :) Ska bli kul och se hur de kommer att bli när de sitter uppe!

Annars är det väl inte så mycket annat som händer. I helgen blir det nog att sätta upp alla luckor och handtag, sen i början på nästa vecka kommer röris och kopplar in vattnet igen.

Nu ska jag ut i solskenen med min älskade hund. Ha en underbar dag!

Pussen

Utlandsresa?

Hej hej.
Har haft en helt underbar helg. Mina föräldrar har varit här och hälsat på. Vi har bott hos älsks föräldrar. Riktigt skönt att komma ifrån allt stök som köksrenoveringen innebär. Mamma och pappa och älsklingens föräldrar fick biljetter av oss i julklapp att gå på Jerry på Tyrol. Så medans dom var där så byggde vi kök :)

Vi har bestämt oss för att åka utomlands nu iallfall. Ska prata med min chef imorgon och se om jag kan få ledigt en vecka. Sol  och värme. Längtar redan!!!!:D Kommer bli tuft att vara ifrån Cleo en hel vecka, men han kommer ha det bra, så de ska nog gå bra.

Veckan kommer bestå av jobb, sen köket. Ska även till Ikea och fixa lite saker. Vet inte riktigt om det är något som jag vill ta upp ännu, beroende på hur dom kommer tackla det hela. Men det visar sig om jag skriver något om det lite senare kanske...

Trevlig söndag.

Pussen


RSS 2.0