Valpar

Har nyss varit och tittat på sju jätte söta blandvalpisar. Pappan är nämligen okänd..hehe...söta var dom iallafall! :)

Så nu luktas det på mina byxor för fullt av alla våra sötnosar här hemma..hehe :)
Ikväll har jag nämligen fått i upprdag att mata detta söta valpar! Ska bli jätte skoj! :) Behöver något roligt efter denna jobbiga vecka som varit.

Cleo är iallfall bättre idag, så ska snart ringa försäkringsbolaget och se hur stor självrisken är. Har ju blivit ett antal akuta vetrinärbesök, så de har ju kostat en del. Men allt för att våran lilla älskling ska bli bra!

Imorgon ska vi vara barnvakt mot en annan liten bebis! :)Inte en hund denna gång..hehe :) Ska bli jätte spännande att prova på hur det är att ha en liten...

Nej nu ska jag storstäda lägenheten.

Pussen


Hemma med Cleo

Idag är jag hemma med min sjuka lilla hund...Man känner sig så hjälplös när ens älskling är sjuk. Hade jag kunant hade jag gjort vad som helst för att byta plats med han.
Igår var vi in till vetrinären. Fick en akuttid. Han var verkligen jätte duktig och trots att han hade ont fick dom hålla på med han. Blev inte att sova mycket inatt, så jag kände att jag kan inte låta han vara själv. Även om jag inte har så långt hem från jobbet så känns det fel. Jag pratade med en vetrinär i morse och hon tyckte med att jag skulle vara hemma ifall något mer skulle hända.  Han är verkligen inte den lille busiga valp som jag är van vid. Han sover mest stackarn.

Men jag hoppas verkligen det vänder snart så vi slipper åka in en gång till. Så håll tummarna.


Min lilla sjukling..:(

Pussen

Min älskling är sjuk..:(

Min älskade Cleo är sjuk. Är nog bland det värsta som kan hända när ens älskling blir sjuk. Å jag ska jobba imorgon. Vill verkligen inte. Vill vara hemma med min älskling. Men det är jag som öppnar, och den enda med kort, så jag har inte så mycket val. Men blir han inte bättre är Andreas hemma imorgon, sen blir det nog att besöka en vetrinär. Men jag hoppas verkligen det blir bättre. Som tur är slutar jag 13 imorgon, så jag får komma hem till honom fort.

Han inget annat att skriva, min älskling är sjuk, då har man inte så mycket ork till att göra annat än att pussa och ställa upp för han.


Pussen

Brüno

Igår hade vi tre barn på jobbet, och var fyra pedagoger. Känns inte onödigt alls..Jag skulle ha stängt, men skulle ju iväg på bio på kvällen, så jag lämnade över mitt sista barn på fritids istället. Vet inte riktigt om man får göra så, men äh det gick bra iallafall. Hennes storasyster var där så hon hade det nog mycket roligare än att vara med mig.

På kvällen åt vi ute sen blev det bio,  Vi såg Brüno. Grymt rolig film! Blev riktigt mycket skratt kan jag lova! :)

I  veckan fick jag och Andreas prova på hur det är att ha fem stora hundar..hehe :) En vän till mig som har fem hundar hade blivit sjuk och kunde inte gå ute med dom, så hon frågade om jag kunde ställa upp. Själklart sa jag och tog med mig Andreas på en liten promenad.  Grymt lydiga hundar alltså. Och alla var riktigt duktiga att gå i koppel. men fem hundar är liiite för mycket för min del. Men en till blir det nog iallafall..;)

Idag ska jag och handla två tröjor som jag blivit kär i! :) Sen blir det att gå till hundgården med Cleo. Han verkligen älskar att vara där. Svansen går i ett hela tiden..hehe :)


Cleo i hundgården :)

Pussen

Skön dag...

Idag har det varit hur lugnt som helst på jobbet. Vi hade bara sex barn och var fyra som jobbade. Så jag tog en rejäl sovmorgon :) Sen gick första barnet hem kl 16. Skulle igentligen jobbat till 17,30. Så underbart skönt!!:D
Så har tittat på tv ett tag och fått betalt för det..!!Sånt gillar vi!! hehe :)

Är sjukt sugen på att handla lite nya kläder. Men lär vänta lite tills jag får lön..pengarna som är kvar måste gå till mat..tråkigt men så kan det vara ibland.

Nej nu ska jag träna lite, sen ut med Cleo på en långpromenad.
Ha en mysig kväll!

Pussen

Söndagen

Idag var det söndag igen. Stänger imorgon. Så himla tråkigt. Stänger hela tre dager denna vecka. Fy fan säger jag bara! Vill inte!!!Fast kommer jobba med Therese, så veckan kommer nog gå rätt fort ändå.

Var på en lång promenad med Cleo, och de e riktigt varmt ute. Tror det blir åska sen ikväll. Riktigt mysigt isåfall! :)

Till veckan kommer det nog hända en ganska stor grej. Vill inte säga för mycket för det är inte helt säkert, men något stort kommer att ske iallafall!!Något som jag velat göra en längre tid nu..Jag hoppas det verkligen blir som jag vill, skulle verkligen bli världens lyckligaste tjej då! :) Men vi får se hur det blir.

Nej nu ska jag ta och göra någon god lunch.

Pussen

Ny favvo låt!

Hallå!
Har hittat en ny grym låt! Med Lady Gaga och Rihanna. Jag vet inte riktigt hur man gör när man ska lägga in en musikvideo så skriver en länk ist. Är det någon som vill lära mig så går det jätte bra :)
http://www.youtube.com/watch?v=eWUXJnBBem8&feature=related


I veckan har jag jobbat hur mycket som helst. Har varit helt slut på kvällarna. Men en kväll bar det av till Globen, där jag såg Britney. Hon och alla hennes dansare var grymma! Var en jätte rolig upplevelse. Fick biljetterna av snälla Janne!!De var verkligen en riktigt show! Skulle lätt kunna se henne igen!

För övrigt har det blivit en lugn skön helg! Imorgon blir det att träna och köpa något hundben till Cleo.

Pussen, och glöm inte att lyssna på låten!!Den blir nog en hit!!:)


Lördagen

Ja då var det lördag. Idag kommer ev min snuttis Liz hit. Fast hon var jätte förkyld så få se ifall det blir nästa helg ist.
Hade varit skit skoj ifall hon kom iallafall!!:)
Annars blir det att åka till Andreas föräldrar och grilla på deras nya grill..Inte helt fel de heller :) Älskar grillat!!!

Annars har jag nog inte så många planer idag. Hoppas att jag får min bärbara dator idag. Men med min tur så blir det väl inte så..:(

Måndagen närmar sig med stormsteg....Ångest..Vill verkligen inte börja jobba igen. Vill vara ledig en vecka till!
Men måste väl vänta tills augusti då jag har lite semester igen. Men känns som en evighet tills dess..

Ha en underbar dag!
Pussen

Vart tog veckan vägen?

Gud vad den här veckan har gott fort. Det känns verkligen inte som fredag, men tydligen så är det de..:(
Vilket betyder att de är min sista semesterdag..:( Känns verkligen jätte tråkigt. Men ska ändå bli spännande att börja jobba på måndag. Vet inte riktigt vilka jag ska jobba med eller vilka barn, men det blir nog bra :) Har ingen aning om vilken lokal vi ska vara i heller, men de lär väl visa sig på måndag :)

Idag blåser det ute hur mycket som helst. Man blåser nästan bort när man går ute..:/ Fast det är sol iallafall skönt det.
Ska snart ut med lill killen och busa lite med fotbollen. De kan han hålla på med hur länge som helst :)

Ikväll blir det mysmiddag, men räkor, greksallad och VIN!! Ska bli riktigt gott!!

Pussen

Wii träning

Har köpt några nya spel till mitt Wii spel. Två träningsspel. Höll på att spela ett av dom igår, å jävlar vad det känns.
Kan knappt gå ner för trappan för det för så ont i bena och röven..Så hjälpte det gör det helt klart! :)

Idag tycker min kära sambo att jag ska städa...så får väl vara en duktig tjej och göra det da..Men de e så sjuuuuukt tråkigt!
Hade tänkt att tvätta fönstrerna med. Cleo sitter ju nämligen och tittar ut genom fönstret så de blir ett och annat nos avtryck. Men de e så ostadigt väder så vet inte hur jag ska göra. Får se efter städningen hur jag tänkter göra.

Men innan den här otroliga roliga städningen börjar ska jag och Cleo ut på en lång promenad (om jag nu kommer ner för trappan dvs:) )

Pussen

Måndag

Då var de måndag. Sista måndagen på min semester..Vill inte börja jobba igen nästa vecka. Fast Andreas semester är slut öch de ska faktikt bli kul att träffa barnen igen så det går nog. Kommer ju få vara ledig sen i augusti om jag får som jag vill. Då ska vi åka ner till Strömstad. Ska bli jätte skoj! :)

Idag är det mulet och trist, så har faktiskt tänka att städa lite. Men få se om det håller i sig, eller om jag hittar på något annat skoj..:)

Ha det bra
Pussen

Hallå

Ja då var det ett tag sedan igen..sorry..
Har precis kommit hem från en underbar helg i Borlänge.
De var världens åskväder i fredags. Blixtrar som lyste upp hela rummet. Hur mysigt som helst!:)

I lördags var det middag hemma hos mamma och pappa. Min söta Lisa kom med och åt gott. Sen på kvällen spelade
vi lite Wii spel. Behöver nog inte säga hur det gick...hehe :)

Har en semestervecka kvar. Vet inte om jag ska till Borlänge igen, eller om jag blir kvar i Stockholm. Tror jag stannar några dagar iallafall. Skulle behöva göra iordning i min garderob och tvätta fönsterna. Men vi får se.

Ikväll blir det iallfall filmkvälls mys! :D
Ha det bra!
Pussen

RSS 2.0