Bilder

Kommer några bilder från valpträffen. Blev massor av bilder, men konstigt nog var det väldigt svårt att få dom på kort. Blev mest en massa kort på deras svansar. Dom ville ju aldrig vara stilla..bara en massa bus..hehe :)

Cleo, Denize och Cleos mamma

Cleo ger Denize en liten puss. Den andra hunden är Cleos mamma.

 

Cleos mamma och mormor
Cleos mamma och hans mormor.

Idag händer nog inte så mycket. Är riktigt trött efter att jobbat första dagen efter semestern, så ska nog lägga mig i soffan en liten stund och titta på tv. Sen blir det att laga mat när älsk kommer hem. Stuvade makaroner och korv..mummmma :)

Pussen


Skogen

Ska snart ut med mina favorit killar ut i skogen och plocka lite svamp. Cleo älskar verkligen skogen, och solen lyser för fullt så de ska bli kul. Gäller bara att hålla tummarna att vi hittar någon svamp :)

Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir att städa lägenheten lite, men vi får se...:)

Pussen

Valpträff!

Har precis kommit hem från valpträffen. De var riktigt kul. Mycket roligare än vad jag tänkt mig. Sitter inte på min vanliga dator just nu, men lägger nog upp lite bilder senare.
Dom bjöd oss på grillat. De var grymt gott! Cleo hade så himla kul. Blev så himla sugen på att skaffa mig en till hund. Så vi får väl se vad som händer..hehe :)

Cleo var ju självklart en av dom sötaste. Han har fått dom perfekta formerna. Så uppfödaren var så nöjd så med han. En av hundarna som var där var riktigt jävla mager. Man kännde revbena på han. Tycker sånt e hemskt. De förstörde hela hunden. Sen var han riktigt dryg. Kunde inte vara still en sekund, och hoppade på alla. Han röt även ihop med två hundar. Nej är verkligen glad att jag inte valde han!

Ikväll blir det nog bara att vara hemma och mysa med älsklingen. Blev rätt sent igår så är ganska trött, så de blir nog en tidig kväll.

Pussen


Hemma lite snabbt

Jepp då var man hemma igen efter en vecka i Strömstad. Var verkligen hur mysigt som helst! Första tre dagarna fick vi sova i en husvagn. Och det var grymt skönt kan jag lova! De var en skitsnygg husvags och sängen var så himla skön. Sen på kvällen blev det verkligen bäck svart vilket jag gillar skarpt! :) Dom två sista kvällarna flyttade vi in i en liten stuga. Var riktigt mysigt det med.

Ja igår fyllde man år da. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den vart lyckad iallafall! :)Vart utbjuden på tre rätters av snälla Gittan. Fick även en ring av Gittan och Walter och en parfym av älsk. Och mängder av pussar av lilla Cleo..hehe :)

Har varit ute i skogen och plockat svamp med. Vart hur mycket som helst! Så otroligt gott!!!Blir nog att kanske äta en liten smörgås ikväll med smörstekta kantareller på..Mummmma! :)

Får se om det blir att vi åker till Borlänge ikväll, eller om det blir imorgon bitti. Älsk har ju träning så vet inte om han orkar köra hela vägen dit ikväll. Men vi får se. Ska följa och hämta barnen på dagis imorgon..De är så kul att träffa dom. Dom blir så otroligt glada och springer fram till en. Sen vill dom aldrig släppa taget om en..hehe :)

Nej nu ska jag göra lite nytta här hemma.

Pussen

Imorgon åker vi till Strömstad!

Imorgon åker vi till Strömstad! Ska bli riktigt skönt!!! Cleo kommer bli alldeles överlycklig att få springa och jaga hönsen..hehe!:) Gittan kommer nog vara mindre glad över det..:) Vi har inte riktigt bestämt hur länge vi blir där, men när vi är nöjda så åker vi till Borlänge igen!!Ska försöka hinna med att träffa min lilla Lisa då!

Nästa lördag så ska vi på valpträff!! Ser verkligen fram emot det hur mycket som helst!!!! Tänk va Cleo kommer tycka det är roligt!! Hoppas verkligen att det kommer bli fint väder.

Har fått ett konstigt erbjudande. Är väl typ som ett extra jobb. Men j ag vet inte om jag ska ta det. Tror de blir lite för skumt och konstigt för min del. Men vi får se.

Nej nu ska jag iväg till jobbet. Blir att stänga idag, sjukt tråkigt, men men.

Pussen

Borlänge nästa

Snart drar vi till Borlänge. Ska bli så otroligt skönt att träffa min familj. Har verkligen saknat dom hur mycket som helst! Och imorgon blir det fest!!!!:D Ser verkligen fram emot det hur mycket som helst! Har valt en klänning som jag ska ha på mig, sen ska jag och fixa naglarna.. Weeeee :)

Den här veckan har verkligen varit jobbig för mig. Varit så sjukt ledsen hela tiden nästan. Jag bara gråter och gråter, så de ska verkligen bli skönt att få komma hem till familjen och ha det skoj. Ikväll blir det grillning på mamma och pappas nya uteplats!!! Har sett några kort och det blir grymt snyggt!

Sitter och väntar på ett visst samtal nu...fast jag vet redan vad svaret kommer att bli, men hoppas ändå på det bästa. Hur det än blir så får vi lösa det helt enkelt. Berättar lite senare var det e, men vill inte berätta förens jag vet hur allt blir..

Renoveringen av vårt badrum har börjat. Så nu har vi verkligen inget badrum. Jätte jätte roligt att betala hela hyran, sen har vi inget badrum, inge varmvatten. Först var det meningen att vi inte ens skulle ha en toalett. Men jag tjatade till mig att dom skulle sätta tillbaka den. Så nu står den där, men den e lös, så man måste akta sig rejält när man sätter sig så den inte välter...Ingen dusch har vi heller. Sjukt drygt. Så om vi vill duscha måste vi åka iväg. Ska bli så skönt att lämna lägenheten och fläkten som står där inne och går för fullt..

Nej nu ska jag iväg med Cleo på en liten promenad.
Trevlig helg!

Pussen

Jobbet nästa

Ska snart iväg till jobbet. Blir riktigt spännande idag med nya barn. Sen kommer alla gamla tillbaka! Ska bli så kul att se alla igen!!:)

Igår var vi på bio igen.:) Såg Year 1. Det var rolig, men trodde den skulle vara roligare än den var. Men ändå en helt okej film. Var även iväg och handlade lite kläder. Meningen var att jag skulle köpa någon söt sommarklänning, men jag hittade ingen, fast hittade sjukt mycket andra saker istället. Så är grymt nöjd ändå!!

Nu ska jag dra och jobba!

Pussen


Massor av saker händer

Massor med saker händer just nu känns det som..:)
På tisdag ska jag och älsk iväg på ett möte...ett väldigt speciellt möte...tänker inte berätta vad det e riktigt än. Vill veta att allt går som det ska först..men något stort är det iallafall!!:D

Veckan på jobbet har gått sjukt fort. Har haft max sju barn. De har varit jag och Fia som tagit hand om barnen, helt underbart!! På måndag börjar inskolningarna. Ska bli grymt spännande. Har aldrig haft inskolning förut. Blir en helt ny upplevelse!!!

Idag har vi varit barnvakt åt söta Alfred och Carro. Som vanligt gick det hur bra som helst! Jag, Andreas, Cleo och Alfred var ute på en liten promenad..Jätte mysigt :)

Nu ska jag och älsk dricka lite vin och äta lite ost och kex!:)

Pussen

Snart iväg!

Ska snart iväg till jobbet. Jobbar jätte länge idag. 7,30-17. Blääääää. Men men slutar jätte tidigt på fredag istället så det blir nog bra!:)

Har nyss varit ute med Cleo och lekt på fotbollsplanen. De var lite små blött där, sen har dom nyss klippt. Så nu e han gräsig och blöt..hehe sånt man får ta! :)

Känns verkligen jätte bra att vara tillbaka i vardagen. Det är Fia och jag som tar han dom barnen, ute i solskenet. Hur soft som helst!!:)

Nej nu ska jag pussa om min lilla pojk och bege mig.
Ha en superbra dag!

Pussen

Ny härlig dag!

Igår såg jag faktist framemot måndagen! De har nog inte hänt på riktigt länge! Ska börja jobba på mitt vanliga ställe och det känns helt underbart!
Helgen har varit hur bra som helst! Lilla Alfred är verkligen hur gullig som helst. Tänk han är drygt 6 veckor och skrek inte en ända gång i lördags. Förutom två gånger då han kom på att han var jätte jätte hungrig..men de gick ju att lösa snabbt..:)

Nej nu ska jag iväg till jobbet och krama om alla härliga arbetskolegor och barn!

Pussen


RSS 2.0