Fredagsmys

Ikväll blir det fredagsmys. Lite vin och grekisk middag. Eftersom vi fortfarande inte har något kök så blir det att äta ute :)

Nu börjar det hända saker i köket iallafall. Idag la dom vårat nya golv. Blev skit snyggt!!
Imorgon ska vi riva lite isolering och älsk ska fixa elen. Sen ska vi även tills älsks bror och fira hans tjej som fyller år.
På kvällen ska vi nog ut i Vårsta och ta nån öl eller glas vin eller så.

Nu ska jag ta en dusch. Trevlig fredagskväll!

Pussen

Nu rivs köket!

Nu har vi rivit hela köket! Älsk och hans kompis är med det sista på tippen nu. Det ser verkligen konstigt ut nu. :)
Nästa tisdag mellan 15-21 så kommer köket!!! Spännande! Längtar jätte jätte mycket!

Nej nu ska jag sopa upp det sista dammet och skiten i köket, sen blir det nog att gå ut och äta. Lite svårt att laga mat utan spis, vatten eller något :)

Pussen


En idiot!

Det hände en lite grej idag när jag körde Cleo till hunddagis. Jag kör på en ganska stor väg, men som är välldigt smal pga all snö. Så när jag ska svänga av mot hunddagiset så var det fullt med bilar på mötande sida, så jag fick snällt stå och vänta. Jag blinkade och låg så långt till vänster som det gick. Men eftersom vägen är ganska smal just nu så går det inte att ligga så mycket åt vänster. När jag står och väntar så ser jag att det kommer en bil bakom mig i full fart. När det bara är två bilar kvar innan jag kan köra så smäller det till och min bil blir fylld med snö. Som tur kör han inte in i min bil utan i snövallen bredvid. Idiot jäveln har försökt att köra om mig på insidan, vilket inte gick. Så min bil blir en iglo av snö, och han fastnar i snön. Hade han saktat in lite så hade jag hunnit köra av vägen, och han hade hunnit till sitt jobb. Men det gjorde han inte. Och jag tänkte fan itne hjälpa han. Så han kom nog rejält försent till sitt jobb. RÄTT ÅT HAN!!Man kan ju bara hoppas han lärde sig något!
Har precis varit i Tumba centrum och träffat söta Fia. Den 28 mars smäller det. Då kommer deras lilla bebis!!!!:D Hon var så rund och fin. :)

Igår började vi ta bort allt från köket. Så nu finns det inga grejer i skåpen och alla luckor är borta..:) Vi har köpt ett nytt golv som vi nog lägger in i helgen. Imorgon blir det att riva bort diskbänken och kaklet..hehe :)

Nej nu ska jag pussas med min lilla hund som jag knappt sett på hela dagen.
Ha det!
Pussen


Kvällsmöte

Har precis kommit hem från kvällsmöte med jobbet. För en gång skull så gick det riktigt fort.. Vet inte om jag tyckte det gav mig något, men fick träffa Helene vilket var jätte skoj! :)

Älsk är iväg på träning, men kommer snart hem med en semla till mig!!Det är ju semeldagen idag, så då måste man äta en :)

Igår var vi och köpte vårat nya kök!!!!Så himla kul!! :) Vi får hem det den 2 mars. Så nästa helg blir det att riva allt och tömma allt och lägga golv. Gud va vi har att göra..hehe :) Men de kommer bli bra!!:D

Nej nu ska jag pussa lite på min lilla Cleo som jag knappt har sett något idag känns det som.
Ha en mysig kväll.
Pussen

Alla hjärtans dag!

Ja då var det alla hjärtans dag. :) Har firat den med att gått ut och gott en rejäl promenad med Cleo..hehe :)
Firade alla hjärtans dag igår med älsklingen. Hade gjort jätte god tre rätters middag med lite rött vin till. Vi avslutade allt med jordgubbar. Så otroligt gott. Längtar verkligen efter sommaren!!

Det var ju melodifestivalen igår. Tyckte att denna gång var mycket bättre än förra gången. Eric Saade var grym!!:)

Imorgon är det måndag igen och en ny vecka börjar. Hade gärna velat att helgen hade varit några dagar till, men men så är det. Helgen som kommer blir det att ev åka upp till Borlänge. Fast det är inte bestämt helt säkert än. Men hoppas verkligen. Vill upp till familjen och pussas och kramas lite!Och äta massor med god mat. :)

Glad alla hjärtans dag på er alla!

Pussen


In i stan en sväng

Idag har jag och älsk varit inne i stan en sväng. Vi var in på Åhlens city och köpte massa HR smink. HR smink är verkligen HUR bra som helst. Passade även på att köpa en ny parfym.


Blev en del..hehe :)

Ska åka om någon timme och titta på älskingens match. Svärmor ska komma och hämta mig. Sen blir det nog bara att ta det lugnt ikväll.

Nej nu ska jag ut och leka med Cleo i snön. Ha en bra dag!

Pussen


RSS 2.0