Snart bär det av mot Borlänge

Ska snart åka och träffa min underbara familj i Borlänge. Ska bli så skönt. Sen ska jag träffa Lisa, som jag inte träffat på år och dar! Ska bli riktigt najs! :)

För övrigt så är jag sjukt trött på våran granne under oss. Han spelar SJUKT hög musik! Och inte är den bra heller. Våra saker börar vibrera när han startar. Och det är inte okej. Fast det är mitt på dagen så spelar man inte hur hög musik som helst. Han har ju något fel, så vi har pratat med hans skötare  X antal gånger om att han stör, men inget händer. Det blir tyst i några dagar, sen börjar han igen. Så blir att gå till ordförande nu.

Så nu fick jag ur mig lite ilska..hehe :) har beställt lite smink från kosmetikan.se. Och jävlar va fort dom levererar!!!har köpt en ögonskuggs palett med 88 olika färger för bara 199 kr!Sjukt bra pris!! Sen lite borstar och en primer. Primern var helt fantasktisk! Min hud blev hur mjuk som helst av den!

Ha en underbar helg!

Pussen

Hej hej

Hej hej.
Onsdag och strålade väder ute. Själv ligger jag hemma och är sjuk. Feber och förkyld. Hoppas verkligen det släpper tills helgen. Har nämligen planer då. Men vi får se vad som händer.

Resan var iallfall underbar. Jag och älsklingen förlovade oss på balkongen med champange och månsken sken över oss. Så, så småningom kommer jag bli Sofie Rådbjer. Gillar det redan..:)

Nu ska jag lägga mig och vila lite så febern försvinner!

Pussen


Ikväll åker vi!

Ikväll åker vi, iallafall till Arlanda By, där vi ska sova inatt, sen går planet tidigt imorgon bitti.
Har redan bestämt vad jag ska ära på hotellet ikväll, blir Oxfilé!! Har smakat den förut där, och den var grym!!:D

Nu är snart min rast slut så ska jobba några timmar till. Börjar faktiskt känna lite resefeber, men det går nog över sen :)

Ha det bra, det ska jag ha! :D

Pussen


RSS 2.0