HELG!

Nu är det äntligen helg! Har verkligen längtat!Fast har haft en lite kille som verkligen kommer bli en "hjärt krossare". Han är verkligen hur söt som helst! Guld lockar och blåa ögon. Skulle man sätta vingar på han så skulle han se ut som en ängel. Så otroligt söt!! :)

Imorgon får vi lite vänner hit på middag. Ser framemot det hur mycket som helst!!! Ska bli jätte kul! :)

För övrigt så har jag börjat banta! Och det funkar faktist!!:) känns hur bra som helst!! Och allt gör det så mycket enklare när man märker att man faktiskt går ner i vikt!!!! Så nu hoppas jag att jag snart går ner rejält med vikt! :)

Har hittat en ny låt som jag älskar!! fast vet ju inte hur jag gör när jag vill lägga upp den, så snälla hjälp mig!!

Mohombi - Bumpy Ride, finns på you tube! Skit bra!!:)

Trevlig kväll!

pussen

Till helgen blir det Borlänge!

I helgen blir det Borlänge. Längtar så mycket! Har inte träffat mamma och pappa på jätte jätte länge.
Så jag, älsk, Cleo och svärföräldrarna åker på fredag. Så nu hoppas jag torsdag går jätte fort så jag kan få åka någon gång! :)

Vi har ju Cleo hemma nu eftersom dagis är stängt, och det går faktist bättre än jag trott. Han är väl kanske inte helt klockren, men han bryr sig inte så mycket när man går, vilket han gjorde förut. Det är minus med att ha han på dagis, han "glömmer" bort hur man ska bete sig när man är hemma själv. Men nu är alla saker kvar när man kommer hem och han skäller inte :)

För övrigt så hände något konstigt med våran nya bil igår, men lämnade in den idag och de var någon slang eller något, i övrigt var motorn jätte fin. Så vi kan ut och åka hur mycket som helst i sommar :):)

Nu ska jag mysa med min älskling.

Ha en mysig kväll

pussen

Snart första jobbveckan avklarad

Ja då har man nästan jobbat hela veckan. Bara tre veckor (och en dag) tills vi har semester igen!!
Men vi har bestämt oss, att nästa semester så blir det 4 veckor i sträck!

Har iallfall haft en helt underbar semester! Varit på Parkens Zoo men älsk och hans syster med familj. Sen drog vi till Borlänge och Peace and Love! Grymt kul som vanligt!! Lika kul att träffa min söta granne på efterfest varje gång. Nästa år blir en rejäl efterfest, eller hur Annika? ;)

Efter Peace and Love så åkte vi ner till Västkusten och åt räkor, räkor och räkor!! :) Grymt gott!

Nej nu ska jag svalka min lilla hund som tycker det är riktigt varmt ute.

Ha en mysig dag!
pussen

RSS 2.0