Hemma igen.

Idag är jag hemma från jobbet IGEN...är så sjukt trött på det.. Vaknade i lördags av världens kramper i magen.
Jag bara grät och vred mig och visste inte vad jag skulle ta vägen. Har aldrig haft så otroligt ont i magen. Så in på akuten blev det. Det var tydligen lite fler folk före mig så jag skulle få vänta på doktorn. Men jag fick ett rum iallafall, och efter ett tag kom en sjuksköterska in och tittade till mig och såg att jag hade fruktansvärt ont, så hon kallade på doktorn.
Fick mängder av smärtstillade medel och till slut kom dom fram til att jag förmodligen har magkatarr.. Känns ju ritkigt kul..*not* Så nu gäller det att bara vila och att inte försöka stressa alls.

Ska försöka få i mig något att äta med..har inte kunnat ätit på nästan hela helgen, och de blir man ju inte frisk av heller direkt..
Hoppas erat 2009 flyter på bättre än mitt..

Pussen


Vinst??

Har ju funderat ett tag på att sälja min älskade lägenhet. Eftersom jag inte bor där nu för tillfället.
Så de har varit en mäklare och tittat på den. De pris hon tror att den kommer säljas för är jävligt mycket mer än vad jag köpte den för!!!Så de känns grymt. Men känner ändå..Ska jag verkligen sälja den?Pengar betyder inte allt. Och den är verkligen hur fin och stor som helst. Men tänk om jag aldrig flyttar tillbaka..och om jag gör det, kanske jag vill bo på något nytt ställe? Och kan köpa en större lägenhet men pengarna jag får..hm..vilka problem va? :)

Har fått skit ont i magen nu igen..känns inge bra alls. Vaknar på nätterna för att det gör så fruktansvärt ont..Funderar på att gå till doktorn, men alltid när jag är där så får jag aldrig riktigt någon hjälp. Dom tror de e några saker, och är det inte det så skickar dom hem en så får man komma tillbaka om det blir värre..Förstår inte hur dom tänkte..Har ibland åkt in mitt i natten och gråtit av smärta, å ändå skickar dom hem mig..Hur menar dom att jag ska vara när det är ännu värre??Ja denna sjukvården..inte den bästa. Så tror det bli att vara hemma och "läka" sig självt..

Nästa vecka ska vi på valpkurs! Ska bli så kul och spännande!Cleo kommer säkert vara livrädd för alla hundar först, sen blir det full rulle..(som alltid) :) I veckan lekte han med en jätte jätte stor domerman..Såg riktigt kul ut. När Cleo ställde sig på bakbenen nådde han knappt upp på den..Så sprang Cleo och jagade den, sen vände dom och gjorde tvärt om...riktigt kul att se..:)

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och ta igen all nattsömn som jag förlorat..

Pussen

RSS 2.0