Hemma från en låååång dag

Ja då har jag precis kommit hem från en lång dag. Dagen började hur bra som helst!
Plockade upp mina tidnignar för sista gången. Och snyggade till så nu ser tidningshyllan riktigt bra ut!
Sen hjälpte jag Helena med lite administrations uppgifter och dubbelkollade kassakortet för imorgon.
Sen bar de ner till kassorna. En av tjejerna som ska få börja bli kassaledare jobbade idag, så jag gav henne telefonen och lät henne ta allt ansvar. Så hon fick känna på hur de var men att jag ändå fanns där och kunde hjälpa till.
Det gick jätte bra. Och skönt att slippa telefonen :)
Sen fick jag sitta i vanlig kassa förutom dom två sista timmarna.
Sen skickade jag hem lite folk för dom hade redan gjort allt som begövdes göras, och självklart så kommer det hur mycket folk som helst. Miljon långa köer. Och sen ser jag att dom inte alls gjort allt som ska göras!
Så dom två sista timmarna blev panik. Har stressat som en tok. Men tror de blev bra ändå tillslut :)

Fick en jätte gullig komplimang idag av en kund som tyckte jag hade så fantastiskt fina ögon. Ja va ska man svar apå något sånt? :) Tack  lite så där :)

Har även blivit erbjuden att följa med på en resa. Skulle verkligen vara hur kul som helst! Skulle behöva komma bort ett litet tag och få andas lite. Men känns inte som man vill ta ledigt de första man gör när man fått en nytt jobb. Så får se när resan blir, men resa kommer det bli iallfall!

Nej nu ska jag stupa i sängs!

Pussen

Näst sista dagen..

Jepp då var de näst sista dagen på jobbet. Känns riktigt konstigt. Hoppas dagen går fort ändå. Nej nu ska jag äta en stadig frukost så jag orkar med hela dagen och kvällen! Hoppas ni får en bra dag!

Pussen

Ny design

E inte så jätte duktig med de här att ändra design, men försöka kan man ju alltid.
Vet inte om de blev så jätte bra, blev inte riktigt som jag tänkt mig, men är alldeles för trött för att fortsätta nu.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och somna in.

Natti Natti

Pussen

Hemma från resturangen

Hej hej!
Har precis kommit hem från en helt underbar kväll!! Vi har haft det så otroligt mysigt och ätit hur god mat som helst.
Blev både förrätt, huvudrätt och efterätt. Så nu är jag så mätt så jag nästan rullar fram. Kommer defenitivt bli fler mysiga kvällar!!

Så här såg jag ut ikväll iaf i fall ni vill veta :)


Lite suddig men de får duga.

Nej nu ska jag nog krypa till sängs, är helt slut!

Ha en mysig kväll!
Pussen

Packning för fullt

Håller på att packa ihop mina kläder för fullt. En med min "vardags tröjor", em med mina jeans och en med mina trosor och strumpor har de blivit än så länge. SKa packa en med lite party kläder sen hade jag tänkt, men lär ner i bilen och häma väskor..undra hur alla ska få platt? Men de får bli ett bekymmer som jag tar itu med sen :)

Måste börja göra mig iordning till ikväll med. Ska ju ute och äta middag! Ska bli så himla mysigt!
Har sett till att inte ätit så mycket så är verkligen VRÅL hungrig nu :)

Undra va man ska ha på sig ikväll da. Kanske borde ta fram så jag inte packar ner något..hm...klädval den stora upprepande frågan.:)

Nej måste skynda nu.

Pussen

Fika med brudarna

Först blev det att jobba lite. Sista dagen i uppräknandet.. :(
Imorgon kör jag mitt sista kassaledar pass. Känns riktigt konstigt. Hoppas jag får jobba med några roliga, men vet iallfal en kul tjej jag ska jobba med! :)

Blev att åka och fika med brudarna på Waynés Coffee. De var riktigt trevligt. Fick massa paket!! :)

Har precis ringt och sagt upp mitt bredband..Skulle jag typ ha gjort för en månad sen..men men :)
Var bara en månads uppsägningstid, trodde de skulle vara tre så de var skönt!:)

Ska ta tag i alla mina kläder nu iallfall!

Pussen

Hemma igen.

Jepp då har jag äntligen kommit hem. Fick äta riktig god mat idag! Fetabiffar och potatis med kall sås och sen marängtårta!



Imorgon ska jag ut och äta på restaurang. Ska bli så himla mysigt! Är så otrligt sugen på att gå ut och äta rikgit lyxigt!!:)
Blir att jobba och sen är det ju sista dagen att packa ihop allt.
Sista dagen på jobbet som uppräknare imorgon..känns riktigt sorligt. Kommer sakna det, men ibland måste man göra förändringar i livet.

Nej nu ska jag ringa min sötnos sen blir det att sova.

Natti Natti

Pussen

Födelsedag

Ja idag fyller jag år..Har bestämt mig att jag inte vill bli äldre, så har bestämt mig att jag firar min 20 års dag istället! :)
Ja menar 23..hur kul är de? Fasst okej, är man 20 får man inte gå på alla krogar, men fan va skoj jag hade det när jag var 20. :)

Har varit lärare idag med. :) Söta Sara ska lära sig uppräknandet. Jag tror det kommer gå toppen! Sen blev det att plocka tidningar. Var hur mycket tidningar som helst! Sa till att jag tycker tidningskyllan borde göras om lite, vilket jag har funderat på länge, men aldrig haft tid för. Och självklart bara för att jag ska sluta, så kommer det en som ska göra om tidningskyllan på måndag..så jävla trööökigt! Vill å vara med! Men får väl komma in nån gång och se om det blev nå bra :)

Det ringer verkligen stup i ett om lägenheten! Folk som inte ens har tittat på vill skriva på papper redan idag! Helt sjukt, men verkligen hur roligt som helst!

Nu ska jag skynda min in i en dusch sen lär jag iväg och fixa allt som måste göras innan fredag! Varför ska dagarna gå så fort??

Ha en supebra Sofiedag! :)

Pussen

Gud vad telefonen ringer!

Hehe. Riktigt kul. Telefonen har ringt i ett sen jag la ut min lägenhet. Men tror jag har hittat den som jag vill ha boende i min lägenhet :)
Var en sväng på kupolen idag. Hittade ett par jätte söta skor, som jag ska få imorgon..:)
Tror jag hade en av dom roligaste bilturerna idag..Trodde jag skulle dö av skratt, som tur var de inte jag som körde, då vet jag inte hur det hade gått..hehe :)

Har pratat med min älskade mamma idag med. Hon och pappa är på Mallorca! Vill å vara där!!! Dom hade det iallfall jätte bra! Hoppas jag hinner träffa dom innan jag flyttar..

Nej snart ska jag sova, sen imorgon väntar en ny dag. Vet inte rikgit hur jag ska hinna med allt, men det ska nog gå bra..få väl springa runt som en tok annars..:) Måste hem till mamma och pappa och hämta lite STORA väskor så jag kan packa alla mina kläder i..

Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag haft!
Natti Natti

Pussen


Lägenheten

Har laggt ut min lägenhet på blocket nu. http://www.blocket.se/vi/17794825.htm?ca=6_s
Efter ca 5 minuter så ringer det en som vill komma och titta, efter det ringer en till..hihi..rikgit kul! :)
Ska ner och kollar när ordförandet i föreningen är här bara. De var ju först en på jobbet som skulle ha den, men eftersom hon aldrig hade tid att komma och kolla så blir det inget för henne.

Annars än att visa min lägenhet så har jag jobbat. Gick riktigt bra (som vanligt):) lite tråkigt att det är sista måndagen jag jobbar..men men så e de.
Har fixat bort min helg nu så kan flytta tidigare!!!*weeee* :) Fast vet inte rikgit hur jag ska hinna med allt, men som tur kommer de lite folk med starka muskler som ska hjälpa mig :)

Nej nu måste jag börja packa..hjälp flyttar ju om några dagar!!!:D

Pussen

Hemma lite snabbt.

Vilken dag! Ska strax iväg en liten sväng och sola med syrran och Liza. Ska bli så skönt att lägga sig och bara njuta! :)

Ja nu är det bara en vecka kvar på jobbet. Känns riktigt konstigt, men ska bli kul att ge sig iväg på egna ben och prova något nytt! Hade faktist aldrig trott de här om mig själv. Säga upp mitt fasta jobb och sticka till en helt ny stad själv.
Jag som hade bestämt mig förut för att aldrig flytta till Sthlm och nu ska jag göra det..hehe..fast tror de kommer bli bra!
Har träffat så underbara människor där nera så kommer nog inte känna mig ensam. :)
Vet inte bara hur jag ska hinna med allt på så kort tid, men de ska nog gå ..:)

Nej nu ska jag iväg och bli brun! :)

Pussen


Sån jävla kul kväll!

Vart en riktigt lyckad kväll igår! Jobbade 11-19 i Spelet. Gick ritkgit bra! Var rätt mycket folk så tiden gick fort.
Efter jobbet drog jag hem till min kära syster och åt lite mat, sen drog vi iväg och solade! Så jävla skönt!
Efter det var de bara att skynda sig hem och göra iordning sen, drog sen på fest på ringen. Som vanligt lika kul som alltid!! Kommer sakna dom så mycket när jag flyttar!

Ikväll ska jag till syrran och äta grillat. Ska bli så gott!!!Sen kommer de lite folk hit, sen ska jag dra vidare på en fest!

Måste städa lite nu, kommer en och ska kolla på min lägenhet förmodligen idag eller imorgon. Så vill att den ska vara i toppskick då!

Sen hade jag tänkt att ta ett skönt bad med ansiktsmask..*Mys pys* :)

Har hittat en låt med Afasi som jag hörde live på Peace and Love. Den är så sjukt bra!!
Vet tyvär inte hur jag gör när jag länkar en låt typ på youtube, alltid när jag försöker så funkar det inte, så ni får söka på den själva :)
Afasi and Filthy- Natten till idag.

Nej nu blir det städdax!

Pussen

Nytt om lägenheten!!

Jepp har nog skaffat en som vill hyra min underbara lägenhet! De roliga är att hon vill flytta in så fort som möjligt, och jag vill ju flytta ut så fort som möjligt!!!! Så jävla skönt!Gäller bara att snacka med hyresföreningen så att det är okej att hon hyr i andra hand..men de hoppas jag! :)

Det har gått super att jobba idag, trotts att mina favoriter har slutat..Men dom jag jobbade med var verkligen superduktiga så vi fick komma hem tidigt! :)

Å är verkligen på världens bästa humör ikväll!! Ska nog ringa till nån och sprida min glädje!!
Vem kan bli den lycklige tro? ;):)

Ha en underbar kväll mina vänner!

Pussen

Jobb jobb jobb

Idag blir de bara att jobba. Börjar nu kl 12 och slutar inte förens 22.30. Så de blir verklgen en hel dag där man bara står och ser trevlig ut...BLäääää. Som tur är det min näst sista gång. Ska försöka hinna in lite tidigare så jag hinner snacka med min chef om att få vara ledig nästa helg.. Hoppas jag verkligen får det!

Nej nu ska jag platta håret sen iväg till jobbet!

ha en underbar dag!

Pussen

Haha nu e de fixat!

Jepp nu e det helt säkert! Kommer att ha ett jobb! Ska och skriva papper sen på måndag! Ska bli riktigt spännande!
Måste bara se till att jag blir av med min helg så att jag hinner packa mina saker och flytta neråt.
Måste ixa med min lägenhet också. Ursh hur ska jag hinne med allt?
Men det är riktigt skönt att veta att jag får ett jobb när jag flyttar till Sthlm iallfall, sen löser sig allt annat. Tänk nu är det inte långt kvar!!! Iiiiih :)

Nej nu ska jag börja se vad som ska packas!

Pussen

Hemma med magont.

Är hemma med magot idag. Hatar verkligen att vara sjuk. Speciellt när de bara är 2 veckor kvar på jobbet!!
Men har bestämt mig att imorgon ska det vara bra, så då går jag till jobbert vare sig min mage vill det eller inte :)

Fick reda på att jag fick ett jobb igår :) Kan börja jobba redan idag!!:) Så ska ta mig ett snack med mina chefer om jag verkligen måste vara kvar mina 2 veckor eller om jag kanske kan få flytta lite tidigare! :) Men vi får se hur det blir.

Ska snart sätta mig och kolla på de nya avsnitten av The Hills. Har verkligen längtat efter det! Sen blir det bara att vila upp sig så att jag kommer upp ur sängen och kan jobba imorgon.

Typist att man är sjuk när solen skiner för fullt..vill sitta ute och sola..men man kan inte få allt som man vill..
Ha en underbar dag!!¨

Pussen

Sugen på att skaffa hund

Har varit så länge jag kan minnas sugen på att skaffa hund. Och har bestämt mig att jag verkligen ska skaffa en.
Fast blir om ett tag när jag fått ett jobb så jag vet vilka arbetstider jag har och när jag vet vart jag ska bo i Sthlm.
Visst kan man väl ha en hund i en lägenhet?

Den hundrasen som jag verkligen fattat tycker om är Australian Shepherd. Dom är så otroligt söta!! Och verkar vara en bra hundras! Krukset är ju att jag har två katter, men får träna dom med lite hundar så hoppas jag att det kan gå bra :)

Pussen

Måndag igen da

Ja då var det måndag. Och det regnar ute..bläää. Börjar inte förens kl 15 idag vilket känns riktigt skönt, men jobbar ända till 22.30..men men, man får bra med OB :)

Håller på att laga lite mat, blir pasta med pastasås. Enkelt och gott.
Ska ta och städa lägenheten sen knäppa lite kort och lägga ut den på blocket. Hoppas verkligen någon vettig person nappar och tar den.

Nej nu ska jag fortsätta laga mat.

Pussen

Sorry

Sorry har varit usel på att blogga, men har haft fullt upp. Kommer precis hem från en helg i Sthlm.
Var in på The Voice konsert i Kungsträdgården. Helt okej, fast tråkigt att de var så mycket småbarn ute, men men.

Har suttit på en tråkigt buss där en tant satt å käkade en macka som luktade H*****E!! Fy fan.Gammal varm macka som legat i flera timmar luktar inge gott..trodde jag skulle spy..blääää..

Ja då har jag två veckor kvar på jobb. Allt känns overkligt än så länge,men men de blir nog bra. Lär väl börja packa snart..bläää jag som verkligen hatar att packa..

Nej nu ska jag lägga mig och glo på en film.
Ha en bra kväll!

Pussen

Mamma fyller år!

Idag fyller min älskade mamma år. Så ska iväg ut och käka om ett litet tag.

Skriver mer lite senare!

Pussen

Storstaden

Jepp om ett litet tag ska jag bli storstads brud!! :) Just idag ser jag fram emot det hur mycket som helst!!
Lite osäker på vad jag ska göra med min lägenhet bara, om jag ska sälja den eller hyra ut den, men vi får se hur det blir!
Jag och söta Lisa i Stockholm..kan de bli bättre? :)

Nej nu blir de storstädning sen lägga ut lägenheten på nätet!

Ha en trevlig kväll!!

Pussen


Nu har jag sagt upp mig!

Jepp. Idag gjorde jag det. Gick och pratade med chefen och sa upp mig.
Så nu dröjer det max en månad innan jag flyttar, men blir nog tidigare.

Så nu väntar ett helt nytt liv..:)

Pussen

RSS 2.0