Nu har han åkt.

Nu är älsk på väg till Gotland där dom ska ha match. Känner mig så tom utan han. Jag känner mig helt ensam. Får en klump i magen så fort han åker. Ändå vet jag ju att han kommer hem imorgon ingen. Men det är ändå svårt. Vill sova med min älskling, trotts att han snarkar ibland :)
Som tur är har jag min älskling Cleo och katterna. Får mysa extra mycket med dom.
Men har du inget för dig så ring vettja! Jag blir hemma :)

Nu ska jag titta på lite Paradis Hotel. Allt för att frdriva tiden :)

Pussen

Så liten så söt

Satt och tittade igenom bilder på Cleo när han var valp. Han var (är) så sjukt söt!


Här leker han med en kattleksak. Sessan ligger och myser bredvid.

Har kollat på film idag. Midsommar med Göran. Skit rolig! Ska ut på en långprommis med Cleo nu sen blir det att ta en varm och lång dusch.


Mina tre älsklingar!!

Ha en trevlig fredag!
Pussen

Blir bara bättre och bättre

Fick ett till brev igår. Får ännu mera pengar! Och det är inte slut än..hehe :) Känns så himla skönt att allt med pengarna löser sig. Det blir nog att tokrenovera lägenheten! Från topp till tå! :) Då komme jag ju ändå få tillbaka pengarna när vi säljer med ev lite vinst! :)
Lite pengar kommer nog gå till en resa. Vill ner till sol och värme. Är riktigt trött på all snö och all kyla. Nu vill jag ha sommar!

Ikväll blir det att bara mysa hemma. Älsk åkte en enabbis på träning så ska kanske träna lite jag med. Men vi får se om jag orkar ;) Sen blir det att äta något gott, kanske ta ett glas rött? :)
Ha en mysig kväll!
Pussen


Tänk att ett kuvert kan göra en så glad!!!!

Var nyss ute med Cleo på en liten promenad. Gick och hämtade posten och såg att jag fått ett kuvert från ett visst ställe. Vet inte riktigt om jag vill säga vilket ställe det är ifrån, men kan säga så här. Jag vart rätt så rik av kuvertet!!!:D Vi som hade lite funderingar ifall vi hade råd att byta alla vitvaror i köket. Nu kan vi helt klart göra det!!!!:D Det känns så grymt kul!!!Tänk att ett kuvert kan göra någon så glad! Ringde älsk när jag öppnade och börja gråta av glädje!!:)

Ikväll blir det att fira!!!:)

Pussen

En underlig dröm..

Drömde en underlig dröm inatt...Drömde att jag var gravid och att det var dagst för förlossning. Det gjorde ont när värkarna kom, men annars gick det helt okej ändå. Jag och älskling fick en liten tjej. Efter vi fått henne så var jag berädd att föda ett till barn. Fast som inte var vårat utan någon annans. Det knäppa var att jag bara hade ett barn i magen. Men den här andra mamman tyckte förlossningen var så otroligt jobbig, så jag tänkte, va fan jag kan ta den åt dig så får du barnet sen...hehe konstiga drömmar man har ibland va :)

Längtar inte tills helgen. Älsk kommer vara borta så gott som hela helgen. Fredag har dom match i Katrineholm. Så han kommer väl hem på natten. Sen lördag åker dom till Gotland och kommer hem igen på fredag. Kommer bli tomt utan han. Men jag hittar nog på något.

Nej nu ska jag hänga upp lite tvätt sen ut en sväng med lill killen.

Pussen

Nytt kök!

Nu när vi äntligen börjar få ordning i lägenheten har vi bestämt oss för att riva ut hela köket och bygga nytt! :)
Vi har redan varit på Ikea och ritat upp stommarna och hur vi vill ha alla skåp. Kommer bli riktigt bra! Men det kommer bli jobbigt att leva i en byggarbetsplats igen, men så får det bli.

Just nu snöar det. Jag är så trött på snön nu. Vill ha sommar och värme. Är jätte sugen på att åka utomlands en vecka eller så och bara sola och bada. Så får se ifall vi hittar någon bra resa! Hade varit perfekt att åka bort medans köket görs iordning, men vi får se. Blir tuft att lämna Cleo, men det går nog bra ändå.

Nej nu ska jag bädda rent sängen sen ringa min söta Fia. Ha det.

Pussen

RSS 2.0